Openingstijden
Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
 
Willy den Oudenstraat 32
3056 AD Rotterdam
06-40650049

 

Jacqueline van Leer

 

Een overzicht van de behandelingen.

In balans massage
Deze massage is echt uniek. Na jarenlange ervaring heb ik deze massage zelf samengesteld. Tijdens deze massage worden bijna alle stresspunten behandeld. Eerst volgen de diepe strijkingen over de rug, nek en schouders. Dan volgt een heerlijke voetreflex ,buik, armen en handen massage. En als afsluiting een gezichts- en hoofdhuidmassage. Na deze massage bent u helemaal in balans.

Bamboo massage
De bamboo massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamsbehandeling. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals Shiatsu, Ayurvedische en Lymfedrainage. Tijdens de massage wordt gewerkt met warme bamboostokken en verwarmde olie. Bamboo massage gaat verder dan alleen een fysieke ervaring!

Hammam spons massage
Volgens een eeuwenoud reinigingsritueel. Eerst worden warme kompressen op het lichaam gelegd om de poriën te openen. Dan wordt de huid zacht gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Hierna volgt er een heerlijke ontspannende spons, zeep en warme olie massage.  Na deze massage voelt de huid babyzacht en u voelt zich als herboren.

Sportmassage
Kan voor,  gedurende een rustpauze of na de prestatie worden uitgevoerd. De voorkeur gaat uit naar een behandeling na het sporten. De spieren zijn dan al goed doorbloed en juist dan is het belangrijk de geproduceerde afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren en voedingsstoffen aan te voeren. Dit bevordert het herstel en vermindert de kans op spierpijn.

Klassieke massage
Deze massage wordt hoofdzakelijk toegepast ter ontspanning.  Dit houdt in dat het een kalmerende en rustgevende werking heeft. De belangrijkste bijdragen die een massage levert :

  • kalmerende en rustgevende werking
  • ontspanning van de spieren
  • bevordering van de doorbloeding van de spieren
  • verbetering van de stofwisseling in de spieren.

De praktijk

Aqua-wellness tafelmassage
Deze massage is zeer ontspannend omdat u gewoon op uw rug ligt op een met warm water gevulde matras. Geen gedoe met onhandig gedraai of bijvoorbeeld zijligging voor de zwangere vrouw.. Door het meedeinen en de warmte van de kussens beleeft u al een grote mate van ontspanning. Door alle veranderingen in uw lichaam en de soms ongemakkelijke houdingen verkrampen uw spieren en voelen uw benen vermoeid aan. Dan is het heerlijk om even de rust en loomheid te kunnen ervaren van een massage van top tot teen. Door het gebruik van een flinke hoeveelheid olie adviseer ik u om niet uw mooiste lingerie te dragen. De massage is eigenlijk voor iedereen geschikt met uitzondering van vrouwen met een hoge bloeddruk, zwangerschap beneden de 14 weken, spataderen, huidaandoeningen en bepaalde medicijnen. Bij twijfel, vraag het uw huisarts!

Anti-cellulite
Een behandeling die het lichaam helpt te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht door middel van een stevige en diepe massage techniek. Het is een mengeling van bindweefselmassage en lymfdrainage . Na 10 behandelingen is  een rustpauze aanbevolen.

Hotstone
Hotstone massage is een heerlijke lichaamsmassage. De behandeling is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn een”. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van warme/hete basaltstenen.

Voetreflex massage
Voetreflexmassage berust op het principe dat er gebieden, zogenaamde reflexpunten, op de voeten aanwezig zijn die corresponderen met organen, klieren en structuren in het lichaam. Door deze punten te bewerken vermindert de masseur spanning in het hele lichaam waardoor het harmonieuze samenspel tussen alle lichaamsfuncties weer in balans is.